Quan?

Del 1 d’abril al 12 de juliol de 2019

On?

A Uikú Coworking el Prat, situat al carrer Primer de Maig, 16, Local Baixos.

Destinataris

Se seleccionaran un total de 8 startups (projecte, negoci o empresa).

Aquest programa està adreçat a persones emprenedores amb una startup (projecte, negoci, empresa) en fase inicial o de creixement a la comarca del Baix Llobregat.

T'ajudem a crèixer

L’Acceleradora La Obrera Barri Cooperatiu 2019 és un programa d’acceleració per a emprenedores/res i startups de l’àmbit de l’economia social i cooperativa.

Ets un/a emprenedor/a amb una startup (projecte o negoci) de l’àmbit social o cooperatiu en fase inicial o de creixement?

Participa en el nostre programa d’acceleració de startups dissenyat per ajudar-te a donar-li una empenta i fer créixer el teu projecte, negoci o empresa.

Data límit inscripcions

29 de març de 2019

 • 00dies
 • 00hores
 • 00minuts

Que és aquest programa?

Aquest programa, organitzat per Uikú Coworking  i coordinat per Heres Social, és part del Cercle Barri Cooperatiu, i es realitza amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Cooperativa Obrera de Viviendas (COV), i finançat per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat dins del marc de La Obrera Barri Cooperatiu.

Aquest programa vol recolzar a startups (projectes, negocis, empreses) en l’àmbit social o cooperatiu, en etapes d’inici de negoci o en fase de creixement, que estan buscant com créixer de manera sostenible.

El programa està enfocat en donar suport a persones emprenedores mitjançant la formació, mentoring, networking i accés a inversió, amb el clar objectiu de què les startups accelerades puguin créixer en el menor temps possible i desenvolupin models de negoci estables, sostenibles i escalables.

Durant 4 mesos t’ajudarem a consolidar i fer créixer la teva startup, proporcionant-te recursos sobre coneixements empresarials (formació en marketing, gestió econòmica, organització, estratègia empresarial, etc), recursos en capacitats d’emprenedoria (xerrades amb la comunitat emprenedora i tallers pràctics), recursos de finançament (finançament alternatiu i crowdfunding) i assessorament personalitzat en els temes que siguin necessaris.

En aquest programa utilitzarem diferents metodologies i es desenvoluparà sota la tutorització de professionals d’Uikú Coworking el Prat i Heres Social  i mentorització per part de professionals dels diferents àmbits de les startups que participin en l’Acceleradora.

Els criteris de selecció dels candidats seran els següents:

 • Cada candidat pot presentar-se només amb un projecte (10 punts)
 • Persones residents a la comarca del Baix Llobregat en edat activa (10 punts)
 • Persones amb startups (projecte, negoci, empresa) de l’àmbit social o cooperatiu en etapa inicial o de creixement (20 punts)
 • El projecte presentat ha de tenir una necessitat de suport en els àmbits anteriorment descrits (20 punts)
 • Persones amb ganes de formar part d’un projecte de Barri Cooperatiu i establir sinergies amb la seva comunitat. (10 punts)
 • Persones que creguin en el treball cooperatiu, ètic i sostenible (10 punts)
 • El candidat haurà de presentar un pla de negoci de manera documentada incloent un mínim anàlisi de viabilitat tècnic i econòmic. (10 punts)
 • Es valorarà positivament si s’ha desenvolupat un pla d’empresa amb l’ajuda de l’Ateneu cooperatiu del Baix Llobregat, Ajuntament o oficines de promoció econòmica del Baix Llobregat (10 punts)
 • El candidat haurà de tenir disponibilitat per a assistir a les sessions de formació, mentorització i networking en un 80% del total.

Quins són els criteris de selecció?

Quina és l’estructura del Programa d’Acceleració?

Formació

L’objectiu és proporcionar a les emprenedores/rs formació en àmbits importants pel creixement d’una startup.

Es proporcionarà formació en diferents àmbits: creació de cooperatives, gestió econòmica, processos i organització, màrqueting i aliances, pla estratègic, finançament alternatiu, etc.

Quan? D’abril a juny de 2019

Xerrades i tallers

Possibilitat d’assistir a xerrades i tallers sobre noves tendències en emprenedoria, nous models d’economia, finançament alternatiu, crowdfunding, experiències d’emprenedores/rs, gestió de la incertesa d’emprendre, etc.

Quan? Abril i maig de 2019

Mentoring

Aquest programa et proporciona tutorització, assessorament personalitzat i mentors especialitzats segons l’àmbit de la teva startup.

Durant tot el període que dura aquest programa, d’abril a juliol de 2019, comptaràs amb un tutor que t’acompanyarà durant tot aquest període, amb assessorament personalitzat adaptat a les necessitats de la teva startup per part de professionals de Uikú, Heres Social i mentors especialitzats en els àmbits temàtics de les startups.

Quan? D’abril a juliol de 2019

Accés a finançament

Et proporcionarem informació quant a models de finançament, t’assessorarem pel que fa a models alternatius de finançament i et formarem perquè puguis finançar-te a través d’una campanya de crowdfunding o amb altres formes de finançament alternatives.

Quan? D’abril a juliol de 2019

Creix, però fes-ho bé

Ruben Bagües Vicente

Soci d’Uikú Coworking i Cofundador d’Heres

https://www.linkedin.com/in/rubenbagues/

Bárbara Gómez

Membre d’Uikú Coworking i Cofundadora d’Heres

https://www.linkedin.com/in/gomezbarbara/

Equip

El nostre equip