Quan?

Formació: Abril a Juny 2020

Tutories: Fins octubre de 2020

On?

Degut a la normativa derivada del COVID19, i pel temps que determinin les autoritats, les formacions i tutories s’hauran de fer per videoconferència mitjançant un enllaç que la direcció del programa facilitarà a tots/es els participants prèviament. I quan sigui possible fer-les de manera física les realitzarem a la nostra seu d’Heres Social situada a Uikú Coworking el Prat, carrer Primer de Maig, 16, Local Baixos.

Destinataris

Aquest programa està adreçat a persones o col·lectius emprenedors amb una startup (projecte, negoci, entitat) en fase inicial o de creixement a la comarca del Baix Llobregat que necessitin acompanyament o que tinguin necessitats derivades de la situació creada pel COVID19.

Volem donar suport a tots aquells que tinguin necessitats de solucionar dubtes, continuar el seu creixement, consolidació, etc.. Principalment per l’economia social del Baix Llobregat, un sector que segur ajudarà a tots/es a sortir d’aquesta crisi.

T'ajudem a continuar amb el teu projecte

L’Acceleradora La Obrera Barri Cooperatiu 2020 és un programa d’acceleració per a emprenedors/res i startups de l’economia social i cooperativa, o amb interès d’apropar-se a aquest àmbit.

Formes part d’una startup (projecte, negoci o entitat) de l’àmbit social o cooperatiu en fase inicial o de creixement, vols apropar la teva startup a aquest àmbit , vols treballar l’impacte social de la teva startup, o vols resoldre dubtes derivats del COVID19?

Participa en el nostre programa d’acceleració de startups dissenyat per ajudar-te a donar-li una empenta i fer créixer el teu projecte, negoci o entitat.

Data límit inscripcions

15 d'abril de 2020

 • 00dies
 • 00hores
 • 00minuts

Que és aquest programa?

Aquest programa, organitzat i coordinat per Heres Social SCCL, és part del Cercle Barri Cooperatiu La Obrera, i es realitza amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Cooperativa Obrera de Viviendas (COV), impulsat per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, promogut pel Dept. de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i finançat pel Ministerio de Trabajo y Economía Social.

Derivat de la crisi del COVID19, hem redissenyat aquest programa que vol recolzar a startups en l’àmbit social o cooperatiu, o projectes que vulguin apropar-se a aquest àmbit, en etapes d’inici de negoci o en fase de creixement, que estan buscant com créixer de manera sostenible i organitzada per assegurar la seva viabilitat en el futur.

El programa està enfocat en donar suport mitjançant la formació, mentoring, networking i accés a inversió, amb el clar objectiu de què les startups accelerades puguin créixer en el menor temps possible i desenvolupin models de negoci estables, sostenibles i escalables, i puguin solucionar els seus dubtes derivats d’aquesta crisi per continuar la seva activitat, convertint-los en un motor econòmic i social del Baix Llobregat.

Fins Octubre del 2020 t’ajudarem a consolidar i fer créixer la teva startup, proporcionant-te recursos sobre coneixements organitzacionals (marketing, gestió econòmica, fiscal i ajudes, organització, estratègia empresarial, eines pel teletreball, organització d’equips i projectes, etc), recursos en capacitats d’emprenedoria (xerrades amb la comunitat emprenedora i tallers pràctics), recursos de finançament (finançament alternatiu i crowdfunding) i assessorament personalitzat en els temes que siguin necessaris.

En aquest programa utilitzarem diferents metodologies i es desenvoluparà sota la tutorització de professionals d’Heres Social i especialistes en algunes temàtiques que tractarem durant les formacions, així com la mentorització per part de professionals dels diferents àmbits de les startups que participin en l’Acceleradora.

Els criteris de selecció dels candidats seran els següents:

 • Cada candidat pot presentar-se només amb un projecte
 • Persones residents a la comarca del Baix Llobregat en edat activa
 • Persones amb startups (projecte, negoci, empresa) de l’àmbit social o cooperatiu en etapa inicial o de creixement, o que ja hagin passat pels nostres programes d’anys anteriors (Incubadora Uikú, Acceleradora La Obrera, usuaris d’Uikú Coworking, Projecte Singular Queda’t al Barri La Obrera…)
 • El projecte presentat ha de tenir una necessitat de suport en els àmbits anteriorment descrits
 • Persones amb ganes de formar part d’un projecte de Barri Cooperatiu i establir sinergies amb la seva comunitat
 • Persones que creguin en el treball cooperatiu, ètic i sostenible
 • El candidat pot presentar un pla de negoci de manera documentada incloent un mínim anàlisi de viabilitat tècnic i econòmic
 • Es valorarà positivament si s’ha desenvolupat un pla d’empresa amb l’ajuda de l’Ateneu cooperatiu del Baix Llobregat, Ajuntament o oficines de promoció econòmica del Baix Llobregat
 • El candidat haurà de tenir disponibilitat per a assistir a les sessions de formació, mentorització i networking en, al menys, un 80% del total. Aquestes sessions degut a la situació actual es realitzaran de forma online fins canvi de les autoritats.

Quins són els criteris de selecció?

Quina és l’estructura del Programa d’Acceleració?

Formació

L’objectiu és proporcionar als participants formació en àmbits importants pel creixement d’una startup en temps de crisi del COVID19.

Es proporcionarà formació en diferents àmbits: suport en el teletreball, gestió econòmica, fiscal i ajudes, processos i organització, màrqueting i aliances, pla estratègic, finançament alternatiu, etc. per un total de 14 hores.

Degut a la normativa derivada del COVID19, i pel temps que determinin les autoritats, les formacions s’hauran de fer per videoconferència mitjançant un enllaç que la direcció del programa facilitarà a tots/es els participants prèviament.

Quan? D’abril a juny de 2020

Xerrades i tallers

Possibilitat d’assistir a xerrades i tallers sobre noves tendències en emprenedoria, nous models d’economia, finançament alternatiu, crowdfunding, experiències d’emprenedores/rs, gestió de la incertesa d’emprendre, i totes aquelles eines que us puguem facilitar per fer fron a aquesta crisi.

Degut a la normativa derivada del COVID19, i pel temps que determinin les autoritats, les formacions s’hauran de fer per videoconferència mitjançant un enllaç que la direcció del programa facilitarà a tots/es els participants prèviament.

Quan? D’abril i octubre de 2020

Mentoring

Aquest programa et proporciona tutorització, assessorament personalitzat i mentors especialitzats segons l’àmbit de la teva startup per un total de 19 hores.

 

Durant tot el període que dura aquest programa tindreu un tutor/a que t’acompanyarà durant tot aquest període, amb assessorament personalitzat adaptat a les necessitats de la teva startup

Degut a la normativa derivada del COVID19, i pels temps que determinin les autoritats, les tutories s’hauran de fer per videoconferència mitjançant un enllaç que la direcció del programa facilitarà a tots/es els participants prèviament.

Quan? D’abril a octubre de 2020

Accés a finançament

Et proporcionarem informació quant a models de finançament, t’assessorarem pel que fa a models alternatius de finançament i et formarem perquè puguis finançar-te a través d’una campanya de crowdfunding o amb altres formes de finançament alternatives.

 

Quan? D’abril a octubre de 2020

Creix, però fes-ho bé

Ruben Bagües Vicente

Soci d’Uikú Coworking i Cofundador d’Heres

https://www.linkedin.com/in/rubenbagues/

Bárbara Gómez

Membre d’Uikú Coworking i Cofundadora d’Heres

https://www.linkedin.com/in/gomezbarbara/

Equip

El nostre equip

Compartir: