Categories
ECONOMIA SOCIAL I COOPERATIVA EMPRENEDORIA INICIATIVES MAIG COOPERATIU

Bones pràctiques d’emprenedoria en economia social, solidària i cooperativa

Durant el 2019 i 2020 han estat moltes iniciatives dins del marc de l’economia social, solidària i cooperativa que han ajudat al nostre entorn, una d’elles és la que han fet des d’Almaran, i volem que sapigueu una mica més sobre ells i el seu fundador Manel López.

Durant la sessió del 19 de maig, a les 11h, podreu conèixer una mica més de com el Manel, també ubicat al barri La Obrera del Prat de Llobregat, ha anat desenvolupant accions dins de l’ESSC, les seves motivacions i els seus plans de futur, com ha estat per exemple, el projecte Plaers del Prat que ha ajudat a donar sortida a l’excedent de carxofes del Prat de Llobregat.

En Rubén Bagüés, soci d’Heres Social Consultoria i també d’Uikú Coworking el Prat, entrevistarà en directe per YouTube al Manel, i si voleu deixar comentaris al xat, a la segona part de l’entrevista li traslladarem les vostres qüestions.

Segur que us és interessant, aquesta xerrada està adreçada a tots/es aquelles persones de l’ESSC i d’altres economies que volen conèixer els beneficis socials que genera l’economia social, una manera de fer que durant aquesta crisi del COVID19 ha estat molt útil per no deixar a ningú enrere.

Podeu seguir l’entrevista el 19 de maig a les 11h en aquest vídeo a continuació, o directament al Youtube al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=LUtwUlGFadY&feature=youtu.be