Categories
COVID19 ECONOMIA SOCIAL I COOPERATIVA INICIATIVES

Plaers del Prat, solidaritat i economia social en temps del COVID19

Aquest any el neixement d’iniciatives solidàries ha crescut d’una manera increïble derivat de la crisi del COVID19.

Cóm funciona Plaers del Prat?

Al Prat de Llobregat hi hagut vàries d’aquestes iniciatives, durant aquests dies de “vacances” vàries entitats han col·laborat de manera solidària per dos grans objectius:

  1. Ajudar a donar sortida a un gran volum d’hortalisses com la carxofa del Parc Agrari del Prat de Llobregat que no han tingut demanda a grans mercats i que, malauradament, sinó es venen es fessin malbé.
  2. Membres de l’Esplai de Sant Pere i Sant Pau estàn ajudant a distribuir Carxofes del Prat per recaptar fons per les colònies d’estiu dels nens del Prat.

És molt fàcil, al seu web https://plaersdelprat.wixsite.com/misitio podeu accedir a un botó “Fes aquí la comanda” on trobareu el formulari amb el que donar les vostres dades de comanda i fer l’encàrrec de les teves carxofes de temporada.

I com m’arriben les carxofes?

No et preocupis, una persona que també participa del projecte fa el repartiment de les comandes a domicili, sense cap cost extra. Al moment del lliurament del producte podeu pagar amb targeta sense intercanvis de moneda o paper, per evitar qualsevol contagi del COVID19.


Més de 250kg de carxofes nomes al primer dia de campanya!


Qui participa d’aquesta iniciativa?

LA COOPERATIVA AGRÍCOLA DEL PRAT: els agricultors del Prat de Llobregat han vist significativament reduïda la seva capacitat d’accedir al consumidor final de restauració degut al les restriccions de circulació del COVID-19. A l’Abril i fins al 10 de Maig les carxofes acabades de collir del camp agrari estàn en el seu millor moment i una part de la collita es perdrà si el consumidor final no hi té accés.

ESTUDIANTS: un grup d’estudiants universitaris s’han ofert voluntariàment per ajudar als agricultors del Prat de Llobregat a construir la campanya de marketing digital d’aquest projecte.

ESPLAI SANT PERE I SANT PAU: els membres de l’Esplai s’han ofert per entregar les carxofes i poder generar uns ingresos per que els nens i nenes de l’Esplai puguin anar de colònies a l’estiu.

BRITA: empresa especialitzada en optimitzar el sabor i la qualitat de l’aigua de la teva aixeta col·labora en aquest projecte de proximitat i així contribuim tots junts a la iniciativa #yomequedoencasa

ALMARAN: institució impulsora de l’economia social que ofereix serveis logístics a les empreses del sector d’alimentació per tal d’oferir un entorn estable a persones amb necessitats.

DOMINGO RECREATIVOS (disseny gràfic), UIKÚ COWORKING (espai cooperatiu de cotreball), INMA QUESADA PHOTOGRAPHY (fotografía) i HERES SOCIAL (consultoria de projectes d’impactes social) també han participat en la creació de continguts, imatges i estratègies de gestió de la campanya.

I tu com pots col·laborar?

Opció 1: Comprar carxofes, aquí tens l’enllaç directe al formulari: https://forms.gle/3yuGuiWi9SrFUmXL7

Opció 2: També pots ajudar fent difusió d’aquesta publicació per les teves xarxes socials (facebook, twitter, whatsapp, telegram, …) o de la seva web.

4 respostes a “Plaers del Prat, solidaritat i economia social en temps del COVID19”

Sóc un veí de Begues.

Vull fer una comanda, en dues adreces. Uns al Prat i l’altra a Begues.

Els meus pares són persones grans i no poden surtir de casa. Viuen al Prat de Llobregat els deixariem una comanda i l’altra comanda es deixaria Begues.

El pagament total de les dues comandes es faria s Begues en efectiu.

Pot ser?

Moltes gràcies per la teva consulta, com que és una comanda amb un pagament i dos destins, millor et passo el telèfon de la persona de contacte i així ell et dona les instruccions.
És el 616 094 602.
Gràcies per col·laborar!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *